MONO FEST BAG

IJ5047

ORIGINALS

Original price was: €25.00.Current price is: €18.00.

Përmbajtja e produktit:

Dimensionet: 6 cm x 12 cm x 18 cm

Stili dhe prakticiteti takohen në çantën e adidas Festival. E përkryer për udhëtimin e përditshëm ose një udhëtim ditor, kjo çantë do t’ju mbajë të organizuar dhe të dukeni shkëlqyeshëm. Xhepi i përparmë me zinxhir është i mrekullueshëm për të ruajtur artikujt tuaj me akses të shpejtë, ndërsa gjithçka tjetër qëndron e sigurt në ndarjen kryesore të zinxhirit. Një rrip i rregullueshëm i tërthortë siguron varjen e përsosur dhe thurja e thjeshtë me printim Trefoil është e qëndrueshme dhe elegante.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 40% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.