MILANO 23 SOCK

IB7813

FOOTBALL/SOCCER

Original price was: €10.00.Current price is: €7.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 99% / Elastan: 1%

Tani mund të harroni këmbët tuaja dhe të përqendroheni në lojën e bukur. Këto çorape të ekuipazhit të futbollit me performancë të lartë nga adidas kanë mbështetje me hark dhe zona të mbushura për të mbështjellë aty ku ju nevojitet. AEROREADY thith lagështinë në mënyrë që këmbët tuaja të qëndrojnë të thata kur jeni duke përmirësuar aftësitë tuaja.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 40% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.