MILANO 16 SOCK

AJ5906

FOOTBALL/SOCCER

8.00 6.00

Përmbajtja e produktit:

Najlon 99% / Material elastik 1%

Këto çorape të bëra për të ofruar rehati gjatë lojës së futbollit mbajnë këmbën tuaj të freskët dhe u mundësojne lëvizje të lehta.
Përmbajnë logon që u ofron një pamje sportive.