MH PLAIN PNT

DT9907

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 67% / Poliester 33%

Trenerka të rehatshme që mund të vishen për ngrohtësi gjatë dhe pas stërvitjeve gjatë rutinës suaj.