MH PLAIN PNT

DQ1452

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 3% / Poliester i Recikluar 25%  / Material Elastik 2%

Trenerka të rehatshme që mund të vishen për ngrohtësi gjatë dhe pas stërvitjeve gjatë rutinës suaj.