MH PLAIN FZ

DT9912

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 3% / Poliester i Recikluar 25%  / Material Elastik 2%

Kur tingulli i turmës tingëllon në veshët tuaj visheni këtë duks dhe fillo të përqendrohesh.Gjatë rrugës për në palestër do të sigurojë një ndjenjë të rehatis.