MH BOS PO FL

EB5249

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 77% / Poliester i recikluar 23%

Visheni këtë duks dhe vazhdoni pjesën tjetër të ditës tuaj në stilin e frymëzuar nga sporti. E bërë nga gëzofi ofron një ndjenjë të butë. Logo e Sport performance transmeton stilin e jetës tuaj aktive.