MH 3S FZ FT

DT9894

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester i recikluar 30%

Një duks i dizajnuar për përditshëri, me një zinxhir ndarës që i jep stil dhe pamje sportive.