METRO SWEATPANT

IC8398

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Duke marrë një faqe nga arkivi i adidas Athletic Club, këto pantallona  i japin një rifreskim modern stilit klasik. Komoditeti është i afërt falë strukturës së tyre të relaksuar të territ francez. Distinktivi chenille “A” ngjall drite tradicionale të kampusit. Përziejini dhe përshtatini ato me një xhup të koordinuar ose një bluzë të relaksuar për një pamje të rehatshme dhe të lehtë për t’u veshur.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.