METRO SHORT

IC8411

ORIGINALS

52.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Nuk ka rëndësi se çfarë kombinoni me këto pantallona të shkurtra adidas. Ndodh që shkojnë me gjithçka. Ndërtimi dhe ngjyra minimaliste i bëjnë ato tepër të lehta për t’u stiluar, dhe materiali i endje e thjeshtë prej najloni i ricikluar ju mban super komod. Linjat e prera klasike dhe pëlhura sportive theksojnë rrënjët e tyre arkivore.