METRO RUG SHIRT

IC8396

ORIGINALS

52.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Fillimisht të dizajnuara për ekipet në vitet 1800, bluzat më të hershme të regbit kishin të bënin me funksionin në fushë. Duke u mbështetur në atë estetikë klasike, kjo këmishë regbi adidas RIFTA Metro është rifreskuar dhe rafinuar për veshje moderne të përditshme. Kombinimi i saj i butë i territ francez dhe përshtatja e rehatshme e lirshme për lehtësi gjatë gjithë ditës.
Hidheni atë me pantallona të shkurtra dhe atletet tuaj të preferuar për një pamje dhe ndjesi të ngritur.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.