METRO AAC TEE

IC8401

ORIGINALS

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Klubi Atletik adidas. Ndoshta klubi më i lehtë për t’u anëtarësuar – gjithçka që duhet është të jesh një fans i adidas. Kjo është arsyeja pse ju jeni këtu. Dhe kur e keni në këtë bluzë, ajo tregon shpirtin tuaj të klubit. Gjithashtu ju mban rehat, falë materialit të butë pambuku.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.