METRO AAC HOOD

IC8383

ORIGINALS

68.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Klubi Atletik adidas. Ndoshta klubi më i lehtë për t’u anëtarësuar – gjithçka që duhet është të jesh një fans i adidas. Kjo është arsyeja pse ju jeni këtu. Dhe kur e keni këtë duks adidas, ai e tregon atë. Gjithashtu ju mban rehat, falë materialit të butë francez.