MARIMEKKO TEE W

H38777

RUNNING

20.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Armi Ratia themeloi Marimekko në vitet ’50 dhe ajo besonte se një grua duhet të jetë në gjendje të vrapojë me një fustan nëse ajo do. Vishni bluzën në ditën e garës dhe modeli do ta bëjë më të lehtë për miqtë tuaj që t’ju gjejnë. Një prerje e lirshme ju jep lëvizje të lirë dhe AEROREADY ju mban të thatë.