M ZNE HOOD

H08191

NOT SPORTS SPECIFIC

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 56%/ Poliester i ricikluar 40% / Material elastik 4%

Qetësoni zhurmën e jashtme dhe të brendshme kur futeni në këtë jakne adidas. Ndërsa shpërqendrimet janë të pashmangshme, komoditeti i kësaj jakne ju ndihmon të përqendroheni në lojën e ardhshme. Pambuk i butë, pak i shtrirë, pëlhurë që thith lagështi, mëngë të formësuara paraprake-çdo pjesë e dizajnit është e përshtatur që ju të ecni përpara për të luajtur duke u ndier të freskët dhe gati.