M Z.N.E. WV SH

IR5230

NOT SPORTS SPECIFIC

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 88% / Elastan: 12%

Të bëra nga pëlhurë e dyfishtë poliester me shtrirje të shtuar dhe të çara anësore, këto pantallona të shkurtra të lirshme lëvizin me ju, qofshin në rrugët e qytetit apo duke pushuar buzë liqenit. AEROREADY menaxhon lagështinë, kështu që kur dita fillon të ngrohet, qëndroni të thatë dhe të rehatshëm. Përqendrohuni në atë që ka vërtet rëndësi në komoditetin e këtyre pantallonave të shkurtra që e bëjnë çdo ditë një arratisje.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.