M Z.N.E. PR SHO

IN5096

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 56% , Poliester i ricikluar: 40%  / Elastan: 4%

Pantallona të shkurtra të përditshme të bëra me një përzierje materialesh të ricikluara dhe të rinovueshme.
Adidas Z.N.E. koleksioni riimagjinon gjërat thelbësore të përditshme dhe i bën ato në copa premium. Me pamje të përmbajtur dhe ngjyra më neutrale, këto pantallona të shkurtra sjellin thjeshtësinë që ju nevojitet për të rifituar ekuilibrin. Një bigëzim në rënie dhe përshtatje e lirë të jep atë ndjenjë të qetë. AEROREADY që thith lagështinë ju siguron të qëndroni të thatë dhe një Z.N.E. shenja grafike nga pamja.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.