M WINT 4CMTE TT

HM6235

NOT SPORTS SPECIFIC

77.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk organik: 50% / Liocell: 30% / Poliester i ricikluar: 20%

Të rehatshme si një duks dhe komode si një xhaketë dimërore. Kjo majë pista adidas është e fortë nga jashtë, e butë nga brenda dhe e mbushur lehtë për më shumë ngrohtësi. Ajo ka një qafë të veçantë me hinkë që gjithashtu ndihmon në ruajtjen e të ftohtit. Dhe me një zgjedhje të xhepave me zinxhir në anët dhe gjoksin, ka shumë vende për të ruajtur gjërat thelbësore të motit të ftohtë.