M WINT 4CMTE PT

HK4473

NOT SPORTS SPECIFIC

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 50% , / Lyocell : 30%  / Poliester i ricikluar: 20%
.
Këto pantallona adidas, të bëra nga një përzierje komode e leshit, do t’ju shërbejnë mirë gjatë ecjeve dimërore dhe udhëtimeve të ftohta në mëngjes. Ata kanë një rrip të integruar për një përshtatje të sigurt. Dhe kudo që të udhëtoni, me një zgjedhje të xhepave, gjërat tuaja thelbësore nuk do të shkojnë përhumbur.

Këto Pantallona Dimërore 4CMTE janë bërë me materiale natyrale dhe të rinovueshme dhe me përmbajtje të ricikluar të krijuar nga mbetjet e prodhimit, p.sh. prerja e mbetjeve dhe mbetjet shtëpiake pas konsumit për të shmangur ndikimin më të madh mjedisor të prodhimit të përmbajtjes.