M TIRO TT

IS1531

NOT SPORTS SPECIFIC

65.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 70% , / Pambuk: 30%

Xhaketa Tiro është parë nëpër stadiume dhe fusha në mbarë botën. Tani është riimagjinuar si një xhaketë jetese. Një uniformë sportive, për gjithçka që bëni.