M TIRO PT

IS1522

NOT SPORTS SPECIFIC

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 70%  / Pambuk: 30%

Sillni frymën e futbollit në nxitimin tuaj të përditshëm. Këto pantallona adidas Tiro kanë këmbë të ngushta me zinxhirë të kyçit të këmbës për një siluetë të hijshme dhe duke lëvizur me ju, ndërsa bëni punë ose takoheni me miqtë. Xhepat me zinxhir mbajnë gjërat tuaja thelbësore pranë.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.