M SS MIRAGE T

IN6236

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Adidas M SS Mirage T është një t-shirt sportiv i dizajnuar për komoditet dhe performancë optimale gjatë stërvitjes dhe aktiviteteve të përditshme. Ky t-shirt është bërë nga materiale të lehta dhe të ajrosura që ndihmojnë në largimin e lagështisë, duke ju mbajtur të freskët dhe të thatë. Dizajni modern dhe përshtatja e rehatshme ofrojnë liri të plotë lëvizjeje. Me logon e njohur të Adidas në pjesën e përparme, M SS Mirage T është zgjedhja perfekte për ata që kërkojnë një stil sportiv dhe funksionalitet të lartë.