M SL SJ T

IC9284

NOT SPORTS SPECIFIC

16.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Pambuk i ricikluar 30%

Përjetoni ndjenjën e të ndjerit rehat dhe të freskët në ditë pranvere. Përbërja e kësaj bluze prej pambuku e bën të ndjesh butësinë kudo shkoni.

Ky produkt është bërë me përmbajtje të ricikluar si pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike. Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.