M SL SJ T

IC9290

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €23.00.Current price is: €16.00.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester i ricikluar 30%

Trenerka adidas me pamje të viteve ’90. E thjeshtë dhe e rehatshme? Pa dyshim. Një trefoil i vogël në këmbë plotëson dizajnin minimalist. Trenerkat janë bërë nga leshi i butë, kështu që ato janë të rehatshme gjatë gjithë ditës.