M SL PQ PS

IC9315

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Kjo bluzë nga adidas daton nga shekulli i 19 por AEROREADY ia jep një llojë ndjenje për t’ju mbajtur të freskët dhe të thatë gjatë gjithë ditës, kështu duke i dhënë një pamje moderne.

Ky produkt është bërë me përmbajtje të ricikluar si pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.