M NSW TEE ICON FUTURA

AR5004-101

GRAPHIC

Original price was: €30.00.Current price is: €21.00.

SKU: AR5004-101

Categories: , , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Thjeshtësi e shkëlqyer, Stil ikonik! . Ky t-shirt nga Nike është një pikënyjë e çdo garderobe moderne. Dizajnuar me logon e njohur , kjo bluzë ofron një pamje të përsosur të thjeshtësisë dhe stilit të ndërthurur me një pjesë të pasur të trashëgimisë së Nike. Materialet cilësore dhe qëndrueshme bëjnë këtë t-shirt një zgjedhje të shkëlqyer për ata që duan të shfaqin një përkushtim ndaj modës dhe komoditetit në çdo moment.