M NSW SP SHORT FT

FZ4708-133

SPORTSWEAR

Original price was: €56.00.Current price is: €39.00.

SKU: FZ4708-133

Categories: , , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Këto pantallona të shkurtra nga Nike janë një zgjedhje e shkëlqyer për aktivitetet tuaja të përditshme. Dizajnuar me një pamje të thjeshtë dhe një përshtatje të përkryer, SP SHORT FT ofron një kombinim të shkëlqyer të stilit dhe komoditetit.

Këto pantallona të jetë ideale për përdorim gjatë stërvitjes në palestër, ecjeje në natyrë ose thjesht për të qëndruar rehat në shtëpi. Perfekte për të shfaqur një pamje të përshtatshme dhe për të mbajtur veten komode, M NSW SP SHORT FT do të jetë një zgjedhje e preferuar për të gjitha aventurat tuaja të verës.