M NSW SP GRAPHIC TEE

FQ8821-133

SPORTSWEAR

Original price was: €39.00.Current price is: €27.00.

SKU: FQ8821-133

Categories: , , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Kjo bluzë nga Nike është një zgjedhje e shkëlqyer për të shfaqur një pamje të shkëlqyer casual. Dizajnuar me motive grafike të freskëta dhe një kombinim të ngjyrave të ndritshme, ajo përfaqëson një stil të modernizuar dhe të shkëlqyer urban.

Materiali i lëngshëm dhe i lehtë e bën këtë bluzë të jetë ideale për përdorim të përditshëm. Perfekte për stërvitje në palestër, shëtitje në qytet, ose thjesht për të qëndruar në shtëpi me një pamje të freskët, M NSW SP GRAPHIC TEE do t’ju japë një ndjesi të mrekullueshme të komoditetit dhe stilit.