M NSW CLUB TEE

AR4997-013

GRAPHIC

Original price was: €30.00.Current price is: €21.00.

SKU: AR4997-013

Categories: , , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Kjo maicë e pasuruar me një dizajn ikonik “Club” nga adidas, sjell një prekje të veçantë në garderobën tënde. Dizajnuar për t’ju dhënë një pamje të sofistikuar dhe të rehatshme, bluza ofron një kombinim të përkryer të thjeshtësisë dhe stilit të Nike. Përditëso garderobën tënde me një veshje që shprehet individualitetin dhe pasionin për modën.