M NK CLUB WVN HD TRK SUIT

BV3025-013

SPORTSWEAR

104.00

Përmbajtja e produktit:

M NK CLUB WVN HD TRK SUIT: Stil i përsosur për aktivitete të përditshme! Këto trenerka  Nike është një bashkim i harmonizuar midis elegancës dhe komoditetit. Bluzë me kapuç dhe pantallona të përshtatshme, këto trenerka përdor materiale cilësore dhe teknologji të fundit për t’ju ofruar një përvojë të paparë gjatë ushtrimeve tuaja. Dizajnuar me detaje të hollësishme dhe logo të shquar Nike, M NK CLUB WVN HD TRK SUIT bën një deklaratë të fuqishme stili për ata që duan të ndihen të sigurt dhe të shfaqin një pamje të sofistikuar në çdo aktivitet.