M NK CLUB SHORT WVN

FN3303-010

SPORTSWEAR

Original price was: €50.00.Current price is: €35.00.

SKU: FN3303-010

Categories: , , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Këto pantallona të shkurtra nga Nike janë një zgjedhje e shkëlqyer për garderobën tuaj sportive. Dizajnuar me një pamje të thjeshtë dhe një përshtatje të përkryer, CLUB SHORT WVN ofron një kombinim të shkëlqyer të stilit dhe komoditetit.

Këto pantallona të jetë ideale për përdorim gjatë aktiviteteve sportive ose për përdorim casual. Perfekte për stërvitje në palestër, ecje në natyrë, ose thjesht për të qëndruar rehat në shtëpi, M NK CLUB SHORT WVN do t’ju japë një ndjesi të mrekullueshme të komoditetit dhe stilin.