M NK CLUB PK TRK SUIT

FB7351-010

LIFESTYLE

Original price was: €92.00.Current price is: €64.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester: 100%

I pastër. Klasike. I gjithanshëm. Ky është etika e një thelbësore të vërtetë. Trenerkat tona me thurje polifonike Nike Club ju ofron gjithçka në një paketë me pëlhurë të butë dhe përshtatje të relaksuar për rehati të qetë. Kombinoje atë me një bluzë grafike dhe disa atlete Nike retro për stilin e rastësishëm dhe kudo.