M MEL HD

HL1974

NOT SPORTS SPECIFIC

48.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Kur bëhet fjalë për duksat, adidas thjesht vazhdon të bëjë më të mirën. Ky dizajn është bërë nga pëlhura franceze prej pambuku dhe poliestër, një përzierje e përsosur për duksat me kapuç me peshë të mesme pasi jep shtrirjen dhe butësinë e duhur.