M LIN SJ T

IC9274

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €25.00.Current price is: €18.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% , / Pambuk i ricikluar:  30%

Ndonjëherë ju thjesht duhet t’i mbani gjërat të thjeshta. Klasike dhe e Lehtë.  Grafiku i guximshëm, me kontrast të adidas që shkëlqen në gjoks është diçka që shkon së bashku me lëvizjet tuaja të përditshme, sido që të duket, dhe ju mban rehat gjatë rrugës (falë strukturës së butë prej pambuku).