M LGM TEE

IM1273

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Shtoni një prekje të stilit të ngritur në pamjen tuaj. Kjo bluzë adidas ALL SZN x Logomania ka një përshtatje të lirshme për një ndjesi të relaksuar. Vishni atë për t’u shoqëruar me miqtë ose për ndonjë rast shoqëror. Distinktivi i sportit i adidas në përsëritje zbukuron xhepin e gjoksit dhe i jep atij një pamje të sofistikuar që mund ta tundni çdo ditë të javës.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.