M LGM HD

IM1283

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €75.00.Current price is: €53.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80% , / Poliester i ricikluar:  20%

Ky duks adidas ju mbështjell me logo dhe ju përqafon me butësi  – nga koka deri te duart në xhepin tuaj. Thjesht shtoni xhinse dhe çizme të errëta për një pamje sa të sofistikuar dhe sportive.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.