M INTERNAL TT

HK4594

NOT SPORTS SPECIFIC

68.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 65% / Poliester i ricikluar 35%

Dhe nëse jeni duke arritur atje, kjo xhaketë adidas ju ndihmon. Mbylleni me zinxhir, dhe kthehuni në veten tuaj. Momentet para lojës janë po aq të rëndësishme sa momentet gjatë saj.