M ID SWEAT PT

ED1944

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 100%

Lëvizni gjatë ditës tuaj në komoditetin e plotë të këtyre pantallonave. Ato janë bërë me pëlhurë për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm.