M ID SWEAT HD

ED1948

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 100%

Lëvizni gjatë ditës tuaj në komoditetin e plotë të këtij duksi. Ky duks është bërë me pëlhurë për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm.