M FV T

HE4366

NOT SPORTS SPECIFIC

26.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Pambuku do të thotë rehati dhe stil. Kjo maicë adidas ka një ndërtim prej pambuku për t’ju mbajtur të ndiheni mirë pavarësisht se çfarë ju sjell dita.