M FI BOS SHO

IC3738

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 67% / Poliester i ricikluar 33%

Kur planifikoni ditën tuaj, qëllimi juaj është të ecni me rrjedhën. Të lejosh që dita të të çojë do të thotë që nuk shqetësohesh nëse do të kesh kohë për gjithçka. Ju vetëm e dini se gjithçka do të bjerë në vend. Përqafoni atë rehati dhe lehtësi në këto pantallona të shkurtra Adidas të lehta.