M FI BOS REG T

IZ1621

NOT SPORTS SPECIFIC

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Një deklaratë të guximshme dhe një stil ikonik sportiv që shkon nga palestra në rrugët e qytetit. Kjo bluzë elegante me mëngë të shkurtra përmban një logo të madhe të ngritur të adidas Badge of Sport për një pamje të dallueshme menjëherë të veshjeve sportive. Pëlhura e butë prej pambuku teke triko ju mban rehat kudo që ju çon dita. Ky element i gjithanshëm ju lejon të përsërisni markën tuaj të preferuar në një mënyrë delikate, por me stil.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.