M FI BOS PT

IC3759

NOT SPORTS SPECIFIC

52.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 65%  / Poliester i ricikluar: 35%

Ju keni punuar shumë gjatë gjithë ditës dhe më në fund është koha për t’u çlodhur. Çfarë mënyrë më të mirë për t’u çlodhur sesa të vishni disa pantallona të rehatshme Adidas? Ato  kanë xhepa anash për të ruajtur gjërat tuaja nëse dilni jashtë, por janë perfekte edhe për një natë. Beli i tërheqjes lejon një përshtatje të rregullueshme, ndërsa pëlhura e përzierjes së pambukut rrit rehatinë.