M FI BOS CRW

IN3319

NOT SPORTS SPECIFIC

65.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 67% , / Polister i ricikluar: 33%

Ktheni kokat në shteg. Merrni komplimente në klasën e jogës. Me printimin e tij elegant, ky duks me pulovër adidas nuk do të zbehet në sfond. E bërë me një përzierje pambuku dhe e prerë për një përshtatje të lirshme, ndihet e butë dhe ju lejon të lëvizni me lehtësi.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.