M FI 3S REG T

IX5193

NOT SPORTS SPECIFIC

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Bëni një deklaratë elegante me maicën e adidas Future Icons 3 Stripes, e zbukuruar me 3 vija mbështjellëse dhe e bërë nga pambuk i butë.