M FI 3S REG T

IX5201

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Bëni një deklaratë elegante me maicën e adidas Future Icons 3 Stripes, e zbukuruar me 3 vija mbështjellëse dhe e bërë nga pambuk i butë.