M FI 3S FZ

IR9157

NOT SPORTS SPECIFIC

75.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 57% / Poliestër i recikliuar 33% / Pambuk i ricikluar 10%

Pas punës së vështirë vjen pushimi. Visheni këtë duks të meshkujve dhe mund të ndiheni rehat gjatë gjithë ditës suaj me aktivitete sportive.