M FI 3S CJ

IC6726

NOT SPORTS SPECIFIC

72.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 67% , / Poliester i ricikluar: 33%

Sillni me vete energji drejtuese sa herë që vishni këtë xhaketë . Pavarësisht nëse jeni kreu i një ekipi apo jo. Jaka e përshtatur dhe butoni i këputjes shtojnë një prekje të ngritur për ta bërë këtë pjesë të duket aq mirë sa duket.

Një minimum prej 50% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.