M FEELCOZY HD

HL2275

NOT SPORTS SPECIFIC

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar  30%

Mirë se vjen mot me stuhi. Vendoseni këtë duks me kapuç për ngrohtësi dhe ndjesi të butë që ju mban rehat kur dielli rrëshqet pas reve. Futni duart në xhepin e kangurit për një ngrohje të shpejtë.