M FASH SHORT

IT7507

ORIGINALS

55.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Këto pantallona të shkurtra adidas sjellin rehati të këndshme për aventurat tuaja të përditshme. Me një strukturë rrjetë të projektuar, ato ju mbajnë të freskët kur temperaturat rriten. Një formë e lirshme dhe e rastësishme ju lejon të lëvizni lirshëm, ndërsa xhepat anësore sigurojnë që gjërat e domosdoshme të qëndrojnë afër. Pjesë të barabarta të relaksuara dhe të rafinuara, këto pantallona të shkurtra ankorojnë çdo pamje të motit të ngrohtë.

Duke zgjedhur të ricikluara, ne jemi në gjendje të ripërdorim materialet që janë krijuar tashmë, gjë që ndihmon në reduktimin e mbetjeve. Zgjedhjet e materialeve të rinovueshme do të na ndihmojnë të heqim varësinë nga burimet e fundme. Produktet tona të bëra me një përzierje të materialeve të riciklueshme dhe të rinovueshme përmbajnë të paktën 70% totale të këtyre materialeve.